Afspraak maken

Afspraken maken speelt in het dienstverleningsconcept van veel gemeenten een cruciale rol. Uiteraard is in het ecosysteem van vrijBRP ook mogelijk om een naadloze ervaring voor inwoners te bieden; van het moment van het maken van een afspraak, tot het bezoek bij het gemeentekantoor en daarna.

De meeste inwoners ervaren de afdeling burgerzaken namelijk als primaire contactpunt van de gemeenten voor zaken als identiteitsdocumenten, verhuizingen, geboorte- en overlijdensregistraties, enz. Het is in onze beleving dan ook essentieel dat het maken van een afspraak echt hoort in de burgerzaken dienstverlening van de gemeente.Met andere woorden: waar nodig in het proces,  is “afspraak maken” een kernonderdeel van de klantreis van een inwoner.

In het platform van vrijBRP kan deze naadloze integraties om verschillende manieren ingevuld worden. De gemeente kiest wat bij hem past, die kan afhankelijk zijn van het gewenste dienstverleningsconcept en resultaat, de technische voorkeur van hard- en software voor het afspraak maken of om andere redenen. 

Gemeente Haarlem – Burgerzaken

VrijBRP en afspraken maken

Afspraak maken maakt niet standaard deel uit van het vrijBRP ecoysteem, omdat afspraak maken een gemeentebrede toepassing is voor verschillende vakafdeling en niet alleen voor Burgerzaken. Daarom is “afspraak maken” in het ecoysteem een zogenaamde uitbreiding. Een uitbreiding met bewezen, goedgekeurde en onderhouden integratie van verschillende leveranciers.

Welke opties zijn er mogelijk? En wat is de status van deze integratie

Data common gateway person

JCC afspraken

Met het afsprakensysteem JCC-Afspraken heb je altijd grip op de bezoekersstroom, of je nu gedeeltelijk of volledig op afspraak werkt, voor één afdeling of gemeentebreed. 

Bovendien kun je JCC-Afspraken intern inzetten. Plan vergaderingen met collega’s of externe partijen, koppel automatisch een geschikte ruimte en selecteer jouw benodigdheden. 

Zo heb je altijd de juiste mensen op de juiste plek!

Basis

JCC-afspraken

€ 0,03per inwoner / per jaar*

* Dit bedrag is exclusief de hard- en software van JCC-afspraken. 

Q-Matic

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.