Common Gateway

Het doel van de Common Gateway is om een uitbreiding te bieden voor het Europese API Platform, gericht op het verbeteren van de digitale infrastructuur voor overheidsprojecten. Precies de reden waarom de Gateway een plek heeft op het vrijBRP platform.

Data common gateway person

Stukje achtergrond

De Common Gateway is een Nederlands ontwikkelde uitbreiding van het Europese API Platform, dat op zijn beurt een uitbreiding is van het Symfony framework. Implementatiepartners Conduction, Procura en SIM zijn de grondlegger van dit product. Inmiddels werken er meer partijen mee aan dit open source project.

Externe integraties

Externe integraties

Ontdek Common Gateway, de innovatieve uitbreiding van het Europese API Platform. Ontworpen om overheidsdigitalisering naar een hoger niveau te tillen, biedt het naadloze integratie met essentiële Nederlandse diensten zoals DigiD en eHerkenning.

Standaard koppelvlakken

Standaard koppelvlakken

De Common Gateway sluit aan op alle standaard koppeling die vastgesteld zijn. Denk aan de StUF uitwisselformaten, maar ook de nieuwe API standaarden.

Flexibele integraties

Flexibele integraties

Naast de standaard kopelling is het ook mogelijk om maatwerk koppelingen te leggen. Of translaties van koppelingen, bijvoorbeeld een API inkomend bericht (systeem A) naar een standaard StUF bericht (systeem B).

Multifunctioneel en toegankelijk

Multifunctioneel en toegankelijk

Met ondersteuning voor diverse formaten als JSON, XML, en GraphQL, is Common Gateway uw sleutel tot veelzijdige data-uitwisseling.

De Common Gateway kan veel meer.

Toepassingen als delen van configuraties, meerdere bronnen aansluiten, flexibele services maken en meer. Het kan allemaal met deze oplossing.

De Common Gateway kan dus ook voor veel meer domeinen en systemen gebruikt worden dan alleen vrijBRP.

Meer informatie over de mogelijkheden en de technische specificaties is te lezen op GitHub.