Betalen

Bij burgerzaken is efficiënt betalen essentieel voor een vlotte afhandeling van diensten. Bij vrijBRP begrijpen we dit en bieden we uitbreiding en integraties met betalingsoplossingen die aansluiten bij jouw behoeften.

Of een inwoner nu online betaalt via iDEAL of creditcard, of liever aan de balie pint, met de integraties zorgen voor een veilige en naadloze ervaring. Dankzij de slimme integraties samenwerking met betrouwbare integratiepartners, is de betalingsstatus altijd up-to-date en geïntegreerd met vrijBRP en inzichtelijk voor de BRP specialist. Ook zijn de systemen van de implementatiepartners gekoppeld aan jouw financiële systemen.

Dit bespaart tijd voor zowel inwoners als ambtenaren, en zorgt voor een efficiënte financiële administratie.

Kies voor gemak, veiligheid en slimme integratie met betaaloplossingen als uitbreiding op het vrijBRP platform.

Woman paying online with credit card

JCC betalen

Ben je op zoek naar een snel, eenvoudig en vooral veilig betaalsysteem voor jouw gemeente? JCC betalen is eenvoudig te koppelen aan vrijBRP voor zowel online- als balie-betalingen. Wij bieden zowel de hardware oplossingen als pinautomaten, als de softwareoplossingen om de betalingen online en in de backoffice te verwerken.

JCC-Betalen is overigens inzetbaar voor meerdere afdelingen en alle betalingen worden verwerkt in één centraal systeem. Of het nu gaat om een pinbetaling bij het KCC of een contante betaling bij het zwembad. 

Basis

JCC-betalen

€ 0,03per inwoner / per jaar*

* Dit bedrag is exclusief de hard- en software van JCC-betalen. 

Key2Betalen

Key2Betalen is een bekende balie betaaloplossing van Centric voor gemeenten.

VrijBRP heeft een standaard koppelvlak met deze on premise betaaloplossing eschikbaar. Dit betekent dat de koppeling enkel ingericht moet worden op elke balie PC om de betalingen aan te sturen die Key2Betalen dan kan uitvoeren op de pinautomaat.

* Deze inrichting is exclusief de hard- en software van Centric Key2Betalen. 

VrijBRP en betalen

Betalen en vrijBRP, dat kan door uitbreidingen en aansluitingen met bewezen en veilige betaalproviders.

Wij hebben uitstekende ervaringen en integraties met een aantal betaaloplossingen. Kies als gemeente vooral de oplossing die bij jou past. Daar staat vrijBRP voor, vrijheid in keuze.

Onze community staat uiteraard voor jou klaar om kennis en ervaring te delen.