INZICHT van vrijBRP

Met INZICHT, de geavanceerde rapportagetool van vrijBRP, wordt data-analyse overzichtelijk en toegankelijk. Of het nu gaat om het optimaliseren van processen, het verbeteren van de dienstverlening of het bieden van strategisch inzicht, INZICHT stelt u in staat om de volledige potentie van uw BRP-gegevens te benutten.

0 %

van alle verhuizingen worden online doorgegeven.

0

nieuwe inwoners ingeschreven (deze maand)

Waarom INZICHT?

Data gedreven besluitvorming

Realtime informatie en data over de performance van het team is essentieel om dienstverlening aan inwoners te kunnen verbeteren. INZICHT geeft deze informatie en stelt een gemeente in staat om verbeteringen en aanpassingen in de processen en aanpak te implementeren.

Selectiedatabase

INZICHT van vrijBRP maakt gebruik van de vrijBRP selectiedatabase. Deze database is beschikbaar voor elke gemeente in hun vrijBRP ecosysteem (zonder extra kosten).

De selectiedatabase heeft realtime data van zowel PL- als Zaak-informatie van vrijBRP. Maar dan geschikt gemaakt voor rapportage doeleinden en waar nodig geanonimiseerd.

En ja, het is ook mogelijk om de selectiedatabase aan te sluiten op de eigen BI-tool van de gemeente. 

Alleen met INZICHT heb je al een legio aan standaard rapportages beschikbaar, die mede ook door andere gemeenten gedeeld en gemaakt zijn. Wel zo handig toch?

Kernfuncties van INZICHT

Dynamische rapportages

Genereer real-time rapporten en overzichten over jouw burgerzaken data, inclusief demografische analyses en inzicht in procesefficiëntie.

Gebruiksvriendelijke interface

Met de geïntegreerde Metabase tool (open source) in het vrijBRP platform, kan iedereen zonder diepgaande technische kennis  interactieve dashboards samenstellen.

Kennis delen met andere gemeenten

Deel inzichten en rapportages met andere gemeenten via ons community portaal, versterk zo samenwerking en innovatie.
(en bespaar kosten)

Welke rapportages zijn er beschikbaar?

Er is al een flinke lijst aan standaard rapportages en overzichten beschikbaar in INZICHT van vrijBRP:

  • 100 jarige
  • Aantal inwoners

 

Ben je opzoek naar een andere rapportage? Of weet je niet hoe een rapportage gemaakt kan worden?

Wil je meer weten over INZICHT?

Eén van de vrijBRP implementatiepartners verteld je graag meer. Plan vrijblijvend een afspraak in voor een kennismaking en demonstratie.

Afbeelding Souf